Velkommen

Om DC-3

Grafisk Design

Produktion

Etiketter

Plastkort

Skiltning

Reklame Art.

Kontakt

Ønsker du grafisk design – nyt logo, nyt emballage, brochurer, nye idéer!

Vi finder det væsentligt at fange dine løse idéer for at omsætte dem til et kreativt og funktionelt produkt, som udtrykker netop dine ønsker og dit behov. I processen med at udvikle din idé eller dit produkt, tilbyder vi vores faglige viden, vores kreativitet og vores kunnen inden for grafisk produktion. På vores tegnestue arbejder vi med fuldt opdaterede versioner af Adobe InDesign, Adobe Photoshop samt Adobe Illustrator. Vi kan levere alt, lige fra store 4 farve kataloger til visitkort, brevpapir, kuverter, selvklæbende etiketter samt emballage og salgsdisplays.

Ønsker du som en spændende mulighed grafisk design, hvor der er sammenhæng og ens linje i udtrykket, både på din hjemmeside og dine tryksager, kan vi levere løsningen. Vi samarbejder med en mængde virksomheder som hver for sig er specialister inden for deres felt, og vi kan med stolthed sige, at vi har kunder som har været med siden vores første år. 

Vores kunder udtrykker, at de oplever det som en fordel, at de hos os kan udvikle idéer med den samme person, fra idéstadiet til færdig produktion. Dette personlige samarbejde gør en forskel i den kreative proces, og er med til at fremme udviklingen mod den færdige løsning.